Frygten for at blive iværksætter

Mange mennesker går med drømmen om at blive iværksætter, men med drømmen følger også frygten for at fejle. Den frygt holder mange mennesker fra fadet, der måske havde en sublim idé som kunne have været en kæmpe succes, hvilket er en stor skam. Man har udtænkt en forretningsidé, har lavet en forretningsplan og alt er godt, men hvordan bærer man sig ad med alt det tekniske? Der skal uden tvivl en hjemmeside op at køre, som folk kan finde information på, så man får generet et salg, men det er ikke sikkert at man har den nødvendige tekniske viden herom. Denne frygt kan en hjemmeside lavet i WordPress hjælpe med at dulme.

 

WordPress er et simpelt open source-program, som man kan installere på sit webhotel, såfremt det er muligt at tilføje løsninger skrevet i PHP og MySQL. Når WordPress er installeret, kan man installere et stort antal plug-ins, og designe sin hjemmeside efter godt befindende. Det er et utroligt simpelt værktøj, men kræver stadig lidt teknisk snilde, for at mestre og få det til at opføre sig som ønsket. Sådan er det med alle softwareløsninger, og mange havde nok også problemer med Word og Excel engang.

Martin Thorborgs råd til at blive iværksætter

 

Martin Thorborg er en af de mest kende iværksætter i Danmark, særligt for at have startet firmaet Jubii i 1995. Siden da har han startet et stort antal virksomheder, som han både leder, og enkelte han har solgt med profit. Martin Thorborg har et talkshow, hvor han snakker om det at være iværksætter, og giver løbende råd på hans egen hjemmeside. I afsnit 66. takker han firmaet 1902 Software, som leverer WordPress hjemmesider til diverse firmaer, for deres gode service. Det kan altså være svært for selv en erfaren mand som Martin Thorborg at sætte en sublim hjemmeside op på egen hånd, og det er derfor ofte en god idé at søge hjælp ved professionelle.

 

Såfremt man ønsker at høre mere til Martin Thorborgs talkshow, og særligt omkring 1902 Softwares rolle i det at bygge WordPress hjemmesider for danske og udenlandske firmaer, er her et link til hvor man kan høre dette afsnit på Martin Thorborgs egen hjemmeside . Afsnittet er kaldt ”Ikke råd til at blive iværksætter? Få et gratis los i kuglerne af Martin Thorborg”, er fra 17. november 2009 og kan downloades til din computer nederst på hjemmesiden via. linket.