Leder i efter de perfekte lokaler til at arrangere møder om salgsstrategi?

Det er ikke altid lige til at afholde større møder på virksomhedernes egne adresser. Hvis i har flere skiftehold, så kniber det måske med pladsen. Det er desuden rigtig vigtigt for et vellykket møde, at de fysiske rammer er i orden og indbyder til en positiv stemning og et godt arbejdsmiljø. Det kan derfor ofte være en fordel at afholde blandt andet et salgsmøde eller strategimøde i et konferencecenter, der har de optimale fysiske rammer for dette.

Vælg et attraktivt konferencecenter til at afholde salgsmøder i

Nær Århus og Randers ligger et fantastisk kursuscenter ved navn Kystvejens Konferencecenter, som der kan ses mere om ved at følge dette link: https://www.kysthotellet.dk/moeder-og-konferencer/. Dette er en virksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle de mest optimale og professionelle fysiske rammer for salgsmøder og øvrige møder og kurser, der kan være relevant for andre virksomheder. Nogle ad de ting, der særligt udmærker sig ved dette konferencecenter på Djursland er:

  • Store, lyse og rummelige lokaler
  • Godt elektronisk udstyr med god lyd
  • Teknisk support på stedet
  • Idylliske naturområder udendørs
  • Små kroge, der egner sig godt til gruppesnak
  • Mulighed for overnatning

Velindrettede mødelokaler i forskellige afskygninger

Når i skal afholde møder om salgsstrategi, afholde salgsmøder og lignende, så er det vigtigt, at lokalerne er store og rummelige, så alle deltagere føler sig godt tilpas, og så er det vigtigt, at alle kan høre, hvad der bliver sagt. Derfor er der professionelt lydudstyr på stedet, og det er også muligt at få teknisk support, hvis elektronikken driller. Kursuscenteret indeholder hele 9 store mødelokaler med højt til loftet samt et eksklusivt VIP mødelokale samt 25 forskellige grupperum.

Naturskønne omgivelser lige uden for døren

Når der afholdes lange møder, så er det vigtigt, at der er plads til pauser, hvor mødedeltagerne kan cleare hovedet for at kunne holde koncentrationen. Her finder i de lækreste og mest idylliske omgivelser i Østjylland uden for Kystvejens Konferencecenter. Der er gåafstand til stranden, hvor man kan høre bølgernes brugsen, og så er der en utrolig smuk skov lige uden for døren, hvor det er oplagt at gå en lille tur og få noget frisk luft mellem møderne.

Små grupperum til small talk

Det er ofte også sådan, at folk samles lidt i mindre grupper i de små pauser, hvor det seneste indhold fra mødet vendes med nogle af kollegaerne. Her har konferencecenteret nogle små kroge, hvor man kan samles i små grupper og vende verdenssituationen, uden det bliver alt for formelt.

Der udlejes 160 værelser

En del møder kan strække sig over flere dage, og flere virksomheder arrangerer møder for folk fra forskellige dele af landet. Her udmærker dette konferencecenter sig også ved at have hele 160 værelser, hvor mødedeltagerne kan overnatte, hvis dette er aktuelt.

Man kan bestille en uforpligtende rundvisning på Kystvejens Konferencecenter

Står i og mangler nogle lokaler til at afholde salgsmøder, strategimøder eller andet, så vil det være smart at tjekke Kystvejens Konferencecenter på Djursland ud. Det er muligt at bestille en rundvisning, så i helt selv kan vurdere, om lokalerne og faciliteterne passer til jeres behov.