Billigt koncepthus, der tilpasses dine behov

Hver familie har forskellige behov. Nogle har mange børn og har brug for mange børneværelser. Andre har måske bare et barn og vil derfor gerne have mere fælles plads. Hvis du overvejer at bygge eget hus, kan det nogle gange være svært at se dig i det. Det er ofte en færdig løsning, hvor du ikke føler, at du kan sætte dit eget præg på det.

12Det kan du med huse fra Living House. Her tager de altid kunden med på råd. Det er jo dem, der skal bo der. Det skal derfor tilpasses fuldstændig til dem. Living House har mange års erfaring med at bygge koncepthuse i København og på Sjælland. De ved derfor, at hver familie har forskellige behov.

Det koster ikke ekstra, når du stiller krav til dit koncepthus hos Living House. Det forventer de, at du gør. Det kan være til alt fra, hvor mange værelser eller badeværelser, der skal være. Til at der skal være en indgangsdør til bryggerset også, så I kan komme ind med beskidte støvler uden at svine entreen til.

Koncepthus betales per kvadratmeter

Når du køber koncepthus hos Living House, betaler du en fast pris per kvadratmeter. Det er derfor meget nemt at regne ud, hvad dit nye hus vil komme til at koste dig. Du kan typisk få huse, der er mellem 130 og 200 kvadratmeter. Der er derfor fint plads til alle i sådan et hus. Du kan få mellem tre og otte værelser i husene. Det kommer helt an på, hvilken størrelse du vælger, og hvor mange du har brug for.

Alle koncepthusene er moderne og praktisk bygget op. Det vil sige, at du både får et funktionelt og flot hus at bo i. Der er meget fokus på at skabe et godt lys i rummet og at lave nogle store flotte rum. For eksempel er alle husene bygget op omkring et køkken alrum. På hver side vil man typisk lave en børneafdeling og en forældreafdeling. Det gør, at børnene kan stå tidligt op og larme i weekenden, mens forældrene kan sove længe i den anden ende af huset.

I husene er der også meget fokus på at skabe nogle gode udeområder, der hænger sammen med huset. Der vil derfor typisk være en stor terrasse i forbindelse med stuen. Det er rigtig rart om sommeren, at man kan træde direkte ud på terrassen.